Memorial Fernand De Bolle 2013

Jean-Fran├žois Deberg wint ook 11de Memorial Fernand De Bolle

Op 7 oktober organiseerde onze club tijdens het loopevent ‘Dwars door Hasselt’ de Memorial Fernand De Bolle, de traditionele handbikerace voor personen met een lichamelijke handicap. Jean-François Deberg won afgetekend, net zoals vorig jaar. De prijzen en winnaarsmedailles werden overhandigd door clubvoorzitter Jean-Pierre Peumans, burgemeester Hilde Claes, en Luc De Bolle. De prijsuitreiking werd opgeluisterd door de gewaardeerde aanwezigheid van Marieke Vervoort, olympisch kampioene op de 100m en zilver op de 200m handbike.

Jean-Fran├žois Deberg wint 10de Memorial Fernand De Bolle

Op 9 oktober organiseerde onze club tijdens het loopevent ‘Dwars door Hasselt’ de tweede lustrumeditie van deze handbikerace voor personen met een lichamelijke handicap. Jean-François legde de 10km af in 19’42”; Didier Damiaens en Jos Kesters werden resp. op 21’33” en 23’18” afgeklokt. Ze kregen hun prijs en winnaarsmedaille overhandigd door clubvoorzitter Leon Colla, NVSG-verantwoordelijke Jaak Damiaans en Luc De Bolle. Bij de dames bereikte Lut Symons als eerste de eindmeet.