Succesvolle Jeneverfeesten 2017 !

Mede door de talloze handen van onze leden en partners werden de jeneverfeesten 2017 een groot succes. Dank aan het jeneverbescomité en aan alle medewerkers!

bijlage Foto-impressie van de Jeneverfeesten 2017. Met dank aan J.P. Peumans. (7145,6Kb)

Nieuwe voorzitter: Johan Swennen

Johan Swennen is de voorzitter van Rc Hasselt voor het werkjaar 2017-2018.
Zijn gesmaakte inauguratiespeech vindt u terug via deze link en in de weekkrant van 15 juni 2017.

Hij volgt Dany Vandevoort op, die een tweede ambtstermijn voltooide.
Wij danken Dany voor zijn fantastisch voorzittersjaar en wensen Johan alvast veel succes !

Het cluborganigram 2017- 2018 is beschikbaar in de ledenzone op onder de tab Organisatie.

Beste bezoeker, welkom op onze website,

Maak kennis met onze club, zijn evenementen en zijn sociale acties, die kleine en grote noden helpen lenigen in binnen- en buitenland.

Vergaderschema van onze club: op de 1ste donderdag van de maand is er een avondvergadering. De 2de en de 4de donderdag van de maand blijven voorbehouden voor een middagvergadering. De 3de donderdag is een partners' night; op een eventuele 5de donderdag kan een zgn. buitentafel georganiseerd worden.

De vergaderingen gaan in principe door in 't Driessent, Kapelstraat 70 in Diepenbeek, tenzij anders aangegeven.

Rotaryvrienden, die onze club willen bezoeken, gelieve ons te contacteren.
Nous prions nos amis rotariens de nous contacter s'ils désirent nous rendre visite
Rotarische Freunde und Freundinnen, wenn Sie unseren Klub besuchen wollen, nehmen Sie dann bitte Kontakt mit uns auf
Fellow Rotary friends, for those who wish to pay our club a visit, feel free to contact us
Amici del Rotary che desiderano visitare il nostro club, non esitate a contattarci
Les rogamos a nuestros amigos Rotarios, que quieren visitarnos, que se pongan en contacto con nosotros.

Друзья Ротари, которые хотят посетить наш клуб, пожалуйста, свяжитесь с нами.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αν θελετε για να μας επισκεφθειτε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας.

اصدقائنا من الرّوتاري الذين يريدون أن يزورون نادينا، الرجقء الإتصال بنا

> Door toedoen van Rotary: India is poliovrij verklaard door WHO !
bijlage maar polio is lang nog niet uitgeroeid ! (102,0Kb)
> Join the Fight to End Polio