Mosselen en oesters uit de Oosterschelde !

Op donderdag 16 augustus 2018 organiseert onze club een uitstap voor de clubleden met partner naar Yerseke met bezoek aan een mosselkwekerij en aan een oesterkwekerij. Afsluiten doen we met een  mosselsouper in Goes.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 40. Momenteel is het aantal volzet.

Alle beschikbare info vindt u in de inschrijvingsmodule en op volgende link.

bijlage Mosselen en oesters in Yerseke (1255,3Kb)

André Van den Bergh voorzitter 2018-2019 !

Op donderdag 28 juni 2018 droeg Johan Swennen (L) de voorzittersketting over aan André Van den Bergh.
Wij danken Johan voor een dynamisch rotaryjaar en wensen André alvast veel succes !

Beste bezoeker, welkom op onze website,

Maak kennis met onze club, zijn evenementen en zijn sociale acties, die kleine en grote noden helpen lenigen in binnen- en buitenland.

Vergaderschema van onze club: op de 1ste donderdag van de maand is er een avondvergadering. De 2de en de 4de donderdag van de maand blijven voorbehouden voor een middagvergadering. De 3de donderdag is een partners' night; op een eventuele 5de donderdag kan een zgn. buitentafel georganiseerd worden.

De vergaderingen gaan in principe door in 't Driessent, Kapelstraat 70 in Diepenbeek, tenzij anders aangegeven.

Rotaryvrienden, die onze club willen bezoeken, gelieve ons te contacteren.
Nous prions nos amis rotariens de nous contacter s'ils désirent nous rendre visite
Rotarische Freunde und Freundinnen, wenn Sie unseren Klub besuchen wollen, nehmen Sie dann bitte Kontakt mit uns auf
Fellow Rotary friends, for those who wish to pay our club a visit, feel free to contact us
Amici del Rotary che desiderano visitare il nostro club, non esitate a contattarci
Les rogamos a nuestros amigos Rotarios, que quieren visitarnos, que se pongan en contacto con nosotros.

Друзья Ротари, которые хотят посетить наш клуб, пожалуйста, свяжитесь с нами.

Αγαπητοι φιλοι και φιλες, αν θελετε για να μας επισκεφθειτε, παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μας.

اصدقائنا من الرّوتاري الذين يريدون أن يزورون نادينا، الرجقء الإتصال بنا

> Door toedoen van Rotary: India is poliovrij verklaard door WHO !
bijlage maar polio is lang nog niet uitgeroeid ! (102,0Kb)
> Join the Fight to End Polio