Rotary Club Hasselt in de kijker op de District Assembly !

In cultuurcentrum de Velinx van ‘s lands oudste stad vond op zaterdag 24 maart de District Assembly plaats. DGE Jacques Vermeire (Rc Tongeren) lichtte er voor enkele honderden rotarians zijn thema’s voor het volgende Rotaryjaar toe. Rode draad doorheen deze Assembly was hoe we ons imago ten overstaan van de samenleving en de media kunnen bevorderen door meer en beter te communiceren. Weldra zullen de presentaties op het internet beschikbaar zijn en u zal dan vernemen waar u ze kunt downloaden. Onze club was met voorzitter Leon Colla, Hans Desmet, Jos Dessers, IPDG Jean-Marie Evers, Patrick Jadoul, inkomend voorzitter Jean-Pierre Peumans, ADG Dany Vandevoort en Dolf Vandeweyer goed vertegenwoordigd. Voorzitter Leon mocht trouwens het podium op om uit handen van DG Jo Renard (Rc Liège Nord Est) een certificaat van Rotary Foundation te ontvangen voor een bijdrage van 5.000 € aan PolioPlus. Hasselt liep overigens een tweede keer in de kijker want werd vermeld voor nogmaals een schenking van 10.000 € aan deze actie, meteen het hoogste bedrag in ons district ! Ook in de ontvangstruimte was onze club prominent aanwezig met de Boulevard Borrel. DGE Jacques Vermeire had immers gevraagd om die tijdens de receptie te schenken, wat we natuurlijk gedaan hebben!

bijlage Dankbrief van Rotary Foundation (409,2Kb)